Rezumat workshop Sala E:

Se spune că pentru a fi fericit în iubire, trebuie să închizi un ochi. Noi susţinem că eşti fericit în iubire atunci când deschizi larg ochii pentru a te vedea pe tine şi pe celălalt. Astfel, iubirea devine locul în care cei doi se regăsesc pe sine şi nu cel în care se pierd pe ei înşişi.

Pornind de la apartenenţa la universalitate prin iubire, workshop-ul oferă participanţilor posibilitatea de identificare şi explorare a unor conţinuturi din umbra personală. Facilitând integrarea acestora prin recunoaştere, acceptare şi iubire, parcurgem calea către transformarea propriei persoane pentru a deveni tot mai mult ceea ce suntem cu adevărat.

Acest workshop oferă o abordare integrativă având la bază principiul psihodinamic al terapiilor de natură exploratorie, îmbinând metode proiective şi intervenţii specifice psihoterapiilor expresive cu tehnici ce provin din psihologia analitică.

Workshop-ul se adresează studenţilor, masteranzilor şi specialiştilor din domeniul psihologiei interesaţi de ideea creşterii şi vindecării prin iubire.