PSIHOTRAUMA

Punti intre teorii si aplicatii practice

6 – 9 aprilie 2017- Aro Palace 5*Brasov

INVITAȚIE CONFERINȚĂ

             Membrii Asociației Psihologilor Atestați din România (A.P.A.R.) vă invită la cea de a XII-a ediție a Conferinței de Psihologie Aplicată cu participare internațională pe tema ,,PSIHOTRAUMA- Punți între teorii și aplicații practice” care se va desfășura în perioada 6- 9 aprilie 2017 în sălile de conferință Europa ale hotelului Aro Palace 5* din Brașov.

Asociația Psihologilor Atestați din România este furnizor de formare profesională acreditat de Colegiul Psihologilor din România (C.P.R.) cu nr. aviz RF-II-BV-91.

            Partenerii conferinței sunt: Centrul Internațional de Psihologie și Psihoterapie NEW LIFE, Facultatea de Psihologie și Știintele Educației, Departamentul de Psihopedagogie Specială, din cadrul Universității din București.

 

            Obiectivele conferinței sunt:

-îmbogățirea cu noi cunoștințe prin dezbaterea de teorii, tehnici, metode pentru prevenirea și remiterea simptomatologiei PSIHOTRAUMEI,

-dezbaterea condițiilor de avizare psihologică, respectiv medicală: a conducătorilor auto, a noilor angajați, în menținerea unei funcții, în procurarea/ deținerea/ folosirea unei arme letale/ neletale,

-stabilirea discernământului persoanei diagnosticate,

-pensionarea medicală a pacienților, respectiv reinserția lor socială și profesională,

-alternative viabile pentru activarea și menținerea stării de bine din perspective antropologice, psihopatologice, psihoterapeutice.

Aceste obiective se vor realiza în cadrul lucrărilor conferinței prin:

-schimbul de experințe profesionale din praxisul celor cu experiență prin prezentarea studiilor de caz,

-stabilirea punților de legătură între cele mai moderne teorii în domeniu prin prezentarea lucrărilor, posterelor și workshopurilor,

-dezbateri în cadrul meselor rotunde.

Cu siguranță putem trăi impreuna sentimentul de apartenență într-un grup ce împărtășesc valori și obiective comune, cu posibilitatea stabilirii de noi colaborări între colegii din aceeași profesie precum și dintre medici și psihologi.

 

            Înscrierea la conferință o puteți face ca prezentator de: workshop/ lucrare/ poster/ studii de caz sau doar ca audient. Prezentările acceptate de membrii comitetului științific vor fi publicate în volumul conferinței la editura Universitară clasificată CNCSIS.

            Conceptul manifestării știintifice este gândit din perspectiva unei abordări pluridisciplinare. În cadrul acestui eveniment sunt invitaţi practicieni în domeniile: psihologie (toate specialitățile), medical (psihiatrie, medicină-legală, neurologie, neurochirurgie, geriatrie, pediatrie, medicină de familie și alte specializări medicale), dar și studenți ai facultăților de psihologie și medicină.

 

            Conferința este acreditată la:

-Colegiul Psihologilor din România ca formare profesională continuă pentru psihologii atestați, ce vor primi diplome de participare cu credite și

-Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România- OAMGMAMR credite EPC,

-Colegiul Național al Asistenților Sociali.

 

 Vă așteptăm cu drag la conferință!

 

În numele membrilor din organizare,

Veronica Jardan– președinte Asociația Psihologilor Atestați din România-A.P.A.R.

 

Pentru detalii despre conferinta contactati:

Facebook – Asociatia Psihologilor  Atestati din Romania – APAR

Eveniment Facebook

office@psihologii.ro

07.51.51.51.57.