Rezumat workshop Sala V- Drag de Romania

Adina Borta – psiholog, psihoterapeut autonom certificat în hipnoza clinica, relaxare şi psihoterapie ericksoniană, coach, axiolog practician & secretar al Institutului Robert S. Hartman, USA:

Iți iubești țara? Da, dar… așa începe răspunsul multora, exprimând ambivalența sau chiar conflicte pe care le purtăm în noi continuu. Iubim natura României dar nu și oamenii ei, ne simțim legați de civilizația veche dar ne irită constant dezordinea din societatea de azi, ne mândrim cu marii oameni ai țării, dar ne repugnă anumite trăsături „tipice” românești.

Cât de mulți răspundem din toata inima ”Iubesc România și oamenii ei”?

Pentru toți cei care au ales să trăiască în continuare în România relația cu ea este una dificilă, în care găsim, ca în multe alte relații evitare, critici, dezamăgire şi lipsa speranței, certuri frecvente şi îndoieli cu privire la viitorul ei.

Patria este casa mai largă a sinelui şi nimeni nu poate fi fericit sau împlinit într-o casă care găzduiește conflicte, ostilitate şi resentimente.

Sunteți invitați la un workshop în care vom folosi abordarea focalizată pe soluții şi tehnici de hipnoză ca să vindecam cicatrice din trecut, să refacem legăturile de iubire cu acest pământ şi oamenii lui. Așteptați-vă la un dublu câștig: îmbunătățirea propriei stări, dar și un beneficiu generativ – descoperind dinamica relației cu mediul în care trăim vom iniția moduri concrete de influențare benefică a acesteia.