Dr. Ion Duvac este Profesor asociat, doctor in psihologie la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si coordonator al masterului de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale in cadrul aceleiasi facultati.

In 2009 a infiintat Academia Psychological Profiler – primul centru european de formare profesionala initiala si continua pentru specialistii din domeniul psihologiei si al stiintelor conexe, unde activeaza ca si Coach & Trainer in Psychological Profiler, pe specializarile: Political Leadership, Business Intelligence Psychology, Head Hunting si Psychology of Terrorism, Forensic Psychology, Psychological Autopsy.

In anul 2012 a absolvit cursul de postdoctorat pe o tema cu o foarte mare relevanta in domeniul sau de activitate: “Expertiza medico-legala psihiatrica”

In prezent este Presedinte al Intell Psy Synergic Group, coordonand cu succes activitatile diviziilor componente: Intell Psy Human Resources, Intell Psy Consulting, Intell Psy Research (consiliere politica, business coach, VIP life coach, political leadership psychology, business intelligence psychology, head hunting si analiza comportamentala) si a clinicii de psihologie Dr. Ion Duvac.

http://intellpsy.com/

Facebook