Către participanții Conferinței APAR ediția XV

În contextul răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19) și în încercarea de a limita impactul, autorităţile de sănătate publică din Brașov, respectiv din România, ca de altfel şi guvernele din întreaga lume, au luat măsuri pentru a încetini şi preveni răspândirea virusului. Între aceste măsuri se află şi suspendarea tuturor activităților publice în masă, avertismente și interdicţii de călătorie, carantină şi măsuri de auto-izolare.

La întâlnirea cu membrii comitetului de organizare ai conferinței am luat decizia de a amâna data de desfășurare a Conferinței APAR ediția XV pentru perioada 2 – 4 octombrie 2020.

Ne întristează să anunțăm faptul că suntem nevoiți sa amânăm conferința. În continuare, vom depune toate eforturile pentru buna ei desfășurare.

De asemenea vă informăm că bordul de la „Aro Palace” transferă toate rezervările de cazare achitate pâna în prezent pentru perioada de 2 – 4 octombrie 2020. Pentru cazare țineți legătura cu la doamna Raluca Leurzeanu- Event Planner Aro Palace S.A. pe e-mail event@aro-palace.ro.

Regretăm sincer această situație și vă mulțumim pentru înțelegere.

Raspunsul DSP.

În vederea unei bune colaborări,

Membrii comitetului de organizare ai conferinței.

Contact:

-web site www.psihologii.ro,

-e-mail office@psihologii.ro,

-telefon 0751515157.