Descriere
Conferința națională cu participare internațională A.P.A.R. ediția XII, anul 2017
“PSIHOTRAUMA – Punți între Teorii, Cercetări, Studii de caz, Abordări multidisciplinare”
Trauma psihologică este un tip de deteriorare a psihicului care se produce ca urmare a producerii unui atac din punct de vedere psihologic. Atunci când trauma duce la stres post-traumatic, daunele pot implica schimbări fizice la nivelul creierului uman și pot afecta capacitatea persoanei de integrare și care, pe termen lung, generează efecte patogene durabile.
Volumul Conferinței A.P.A.R. ediția XII “Psihotrauma” structurează partea teoretică și practică prin cercetări, studii de caz și abordări multidisciplinare.
Scopul principal al A.P.A.R. este constituirea de comunități viabile de comuniune între psihologi și psihoterapeuti atestați sau în curs de atestare. În cadrul acestor comunități sunt așteptați cu drag: psihologi, psihoterapeuți, medicii, asistenții sociali și medicali și toți profesioniştii care lucrează întru desăvârșirea și armonizarea sufletelor. Împreună putem implementa colaborări având misiunea de a ne ajuta semenii.
Obiectivele A.P.A.R. sunt:
- implementare a proiectelor în vederea formării profesionale continue și complementare;
- asumarea strategiilor de succes în practicarea psihologiei;
- stabilirea de colaborări interprofesionale, dar și pluridisciplinare.
Să fim noi cu noi pentru noi NOI întru continua noastră înnoire profesională și personală pentru a face-mpreună o lume mai bună!